OVER WESTERHOF

KAASSPECIALIST OP DIVERSE MARKTEN IN HET OOSTEN VAN NEDERLAND
We staan op de markt in Rijssen, Enschede, Neede Haaksbergen, Almelo en Zwolle. Bij ons vindt u altijd de eerste kwaliteit kaas. Deze kaas wordt in het eigen kaaspakhuis gerijpt tot de gewenste leeftijd bereikt is. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit, smaak en versheid altijd voor u waarborgen. Naast een breed assortiment kaas, kunt u bij ons ook terecht voor diverse zuivelproducten: van mager tot vol van smaak en van biologisch tot exclusief! Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden en profiteer van onze service.

 

HISTORIE
Westerhof’s Kaashandel werd in 1968 opgericht door J.A.C. Westerhof. Een puur marktbedrijf gericht op de consument op diverse markten in Overijssel. Een bedrijf waar service en kwaliteit voorop staan. Door de steeds grotere vraag naar diversiteit aan kaassoorten is het assortiment steeds verder uitgebreid. Een paar honderd kaassoorten zijn dan ook uit voorraad leverbaar. Veel grote kaasmerken zitten dan ook standaard in het pakket.

De speciaal gesorteerde Hollandse kaassoorten dragen een eigen logo. De kazen worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op smaak en kwaliteit.

Per 1 januari 2003 is het bedrijf overgenemen door M.J.A. Westerhof. De 2e generatie is nu aan de beurt om het bedrijf te gaan voortzetten. Natuurlijk niet alleen, maar met een krachtig, hecht team dat garant staat voor de service en kwaliteit die de vaste klant van Westerhof’s Kaashandel gewend is!

Voor nadere inlichtingen kunt u ons op de volgende manieren bereiken:

Bedrijfsnaam:

Westerhof’s Kaashandel b.v.

Adres De Dennen 4
7491 HH Stad Delden
Tel. 074-3763291
Fax. 074-3765248
Email: info@westerhof.nl